Wie zijn wij? We zijn BM Juwelen!

BM Juwelen is opgericht door Benedict Moreno in 1996. In 1990 Verhuisde Benedict van Italië naar België om zijn vakmanschap uit te breiden. Tussen 1990 en 1996 heeft hij zich volledig gericht op diamant zetten. De zetting van diamanten is het hart van elke juweel. De zetting bepaald de kwaliteit van elke juwelen stuk. In 1995 begon Benedict met zijn eerste collectie. Deze was een groot success in Duitse beurs Schmuck 1995 Magazine. In 1996 beslot Benedict om zijn eigen atelier te starten. BM Juwelen. 22 Jaar later zijn wij nog altijd hier!

Van Links naar Rechts!

Eli

Eli is ons verkoopster voor de zilveren sieraden.  Zij is ook verantwoordelijk voor inkoop van zilveren sieraden.

Natasha

Natasha komt van Rusland en spreekt Russisch, Engels en Nederlands. Door haar netwerk in Rusland is zij verantwoordelijk voor export naar Rusland.

Kim

Kim is verantwoordelijk voor ons winkel in Merksem. Ze helpt de klanten om de perfecte verlovingsring te vinden.

Benedict

Benedict is de oprichter van BM Juwelen. Hij heeft nog steeds passie in juwelen design. 60% van zijn tijd spendeert hij nog altijd om de perfecte verlovingsring te ontwerpen.

Maria

De vrouw van Benedict. Soms komt zij helpen als wij te druk hebben.

Mariana Jr.

Dochter van Benedict en Maria

Valerie

Valerie heeft een zeer scherpe oog. Ze is namelijk ons Diamanten expert.  Valerie heeft diploma’s van HRD GIA en ban BM Juwelen !

Stefanie

Stafanie is degene die uw verlovingsring op maat ontwerpt.  Ons 3d Cad designer.

Neha

Neha komt van India. Ze spreekt Engels. Ze is verantwoordelijk  voor ons geel gouden collectie gericht op Indische markt.

Ik

Mijn naam is David en ik ben verantwoordelijk voor de technische aspecten van BM Juwelen.  (ik ben de camera man :p)

 

BM werknemers team